VKON is op zoek naar een stagiair(e) en afstudeerder met affiniteit in de Agro en Food sector. Ben jij op zoek naar een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien in een ontspannen werksfeer? En ben je WUR student met studierichting Agro en Food of Animal Sciences? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Binnen VKON hebben wij een tweetal onderzoeken waarbij je als stagiair of als afstudeerder onderzoek naar kunt doen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid dat je als student meeloopt met een aantal projecten.

  1. Monitoren ademhalingsanalyse varkens (desk- en fieldresearch).
    Hierbij worden de nieuwste technologieën voor monitoring van diergezondheid en dierwelzijn in de praktijk getest en mogelijk gevalideerd.
  2. Onderzoek naar methaan uitstoot bij koeien (deskresearch).
    Wat zijn de mogelijkheden om met behulp van moderne analysetechnologie de uitstoot van methaan bij koeien vast te stellen, en wat zijn mogelijke aanpassingen in dier-management om uitstoot van methaan te beïnvloeden.
  3. Meeloop stage (beschikbaar voor alle HBO opleidingen die Agro & Food en/of dier gerelateerd zijn)
    Onder begeleiding van ervaren collega’s werk je mee aan meerdere projecten die bij VKON lopen. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers in de Agro en Food sector en gaat mee het veld in. Dit maakt je stage afwisselend en interessant.

De start van de stage of (afstudeer)onderzoek is mogelijk vanaf augustus met een duur van 3 á 6 maanden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de student en het onderwerp. In overleg is binnen VKON veel mogelijk.

Interesse en wil je direct solliciteren?

Solliciteer direct