Operationeel Programma EFRO 2014-2020

Voucherregeling voor innovatieve MKB’ers

Voor MKB-ondernemers in de Agro & Food sector bestaat er een innovatievoucher. Een voorwaarde is dat u/ de MKB- ondernemer een innovatief idee heeft voor nieuwe of betere producten, diensten of processen. Als uw onderzoeksvraag aan deze voorwaarde voldoet, dan kan VKON voor u een innovatievoucher aanvragen uit het Europese Operationeel Programma EFRO. Met deze voucherregeling ontvangt u een subsidie voor onderzoek, een haalbaarheidsstudie of het opstellen van een business case. Deze subsidie bedraagt minimaal € 10.000 en kan oplopen tot € 50.000.

Twijfelt u als uw idee of onderzoeksvraag wel of niet in aanmerking komt voor deze voucherregeling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zoeken het graag voor u uit. Daarnaast biedt VKON u ondersteuning bij het ontwikkelen van een succesvolle business case.

Neem contact op

MKB-ondernemers, die zijn gevestigd in Oost-Nederland, met plannen voor innovatieve product- en procesontwikkeling. Deze ontwikkeling heeft verband met een proces waarbij kennis en technologie worden samengebracht voor nieuwe of betere producten, diensten of processen ten opzichte van hetgeen al op de markt beschikbaar is.
De subsidie bedraagt maximaal 35% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 50.000,- en een minimum van € 10.000,-.
Het totaal van de beschikbare middelen voor de voucherregeling bedraagt € 2.000.000. Dit bedrag is beschikbaar voor projecten uit de provincie Gelderland en Overijssel. De middelen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst van aanvragen die compleet zijn.
Aanvragen kunnen ingediend worden vanaf 21 maart 2018 tot en met 28 februari 2019.