Stage en afstudeeronderzoeken

Verdiep je praktijkkennis

Heb je interesse in de agrarische of veterinaire sector? En ben je op zoek naar een interessante praktijkervaring? Kom dan eens kijken bij VKON, waar we zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en producten in de agrarische en veterinaire sector. We bieden je een leuke en boeiende stage en de mogelijkheid om deel te nemen aan innovatieve onderzoeken.

Ben jij…

  • Een enthousiaste student op HBO- of WO-niveau?
  • Ge├»nteresseerd in de agrarische of veterinaire sector?
  • Ambitieus om deze sectoren te ondersteunen of verbeteren door middel van onderzoek?
  • Secuur en werk je graag samen?
  • In het bezit van eigen vervoer?

Dan kun je bij VKON, het open innovatiecentrum voor de Agro & Food sector, een unieke praktijkervaring opdoen!

Wat wij bieden

VKON biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan een bestaand onderzoek, en het hele onderzoek of een deel hiervan van begin tot eind mee te maken. Je zult je verdiepen in een sector gerelateerd onderwerp en intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek. Hierbij krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten.

Voorbeelden van onderzoeken

De onderzoeken van VKON richten zich op nieuwe ontwikkelingen en producten in de agrarische en veterinaire sector. We onderzoeken bijvoorbeeld het effect van verschillende voederadditieven, de werking van early warning systemen en nieuwe mogelijkheden om dierenwelzijn te verbeteren.

Eigen (afstudeer)onderzoek

Heb je zelf een onderzoek dat je vanuit een schoolopdracht wilt uitvoeren? Stuur ons dan je onderzoeksvoorstel, samen met je CV en een persoonlijke motivatie. Vervolgens beoordelen we of jouw onderzoeksvraag past bij VKON en nemen we contact met je op.

Voor de minor Diergezondheid en welzijn heb ik een tijdje stage gelopen bij VKON. Tijdens deze stage heb ik meegeholpen met het onderzoek The Herbal Cow. Ik heb onder andere literatuuronderzoek gedaan naar het onderwerp subklinische mastitis, geholpen met het uitvoeren van het onderzoek en de resultaten verwerkt. Tijdens alle onderdelen van het onderzoek werd ik direct geholpen wanneer ik een vraag had en ook werd ik betrokken bij de verschillende overleggen omtrent het onderzoek. Dit vond ik erg fijn, omdat ik hierdoor het gevoel kreeg echt deel uit te maken van en een bijdrage te leveren aan het onderzoek.
Marlies Schuldink, student Diergezondheid en management
Solliciteren
Wil je ook stage lopen of een (afstudeer)onderzoek uitvoeren bij VKON? Meld je dan nu aan!
Solliciteren