Praktijkonderwijs programma’s

Maak kennis met de praktijk

Bij VKON kun je op een leuke en interessante manier kennismaken met de praktijk. We organiseren veel praktijkonderwijs programma’s voor verschillende onderwijsinstellingen, bijvoorbeeld voor de opleiding Dier- en veehouderij.

Tijdens een praktijkonderwijs programma krijg je les van ervaren dierenartsen of ondernemers uit de praktijk. Zij vertellen je over de sector, hun eigen ervaringen of specifieke onderwerpen. Ook kun je op bezoek gaan bij bedrijven in de omgeving van VKON, waar je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt.

Praktische informatie

Bij een onderwijsprogramma van meerdere aaneengesloten dagen organiseert VKON je verblijf. Bij een onderwijsprogramma van meerdere aaneengesloten dagen kan VKON in overleg mogelijk overnachtingen, maaltijden en vervoer voor je organiseren.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Marije Thybaut. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 0546 – 89 00 60 of per e-mail info@vkon.nl.

Bekijk onderwijs programma's
Wil je alvast een indruk opdoen van praktijkonderwijs bij VKON? Kijk voor een impressie bij de programma’s die we eerder hebben georganiseerd.
Bekijk onderwijs programma's