Stage en afstudeeronderzoeken

Verdieping van praktijkkennis

Onderwijs en praktijk combineren is onmisbaar volgens VKON. Naast onze onderwijsprogramma’s bieden we studenten de mogelijkheid om de praktijk te verkennen, door er in te werken. Tijdens een stage of als ondersteuning bij (afstudeer)onderzoeken ervaren de studenten hoe het is om in het bedrijfsleven aan het werk te zijn.

Bij VKON kunnen studenten deelnemen aan een bestaand onderzoek, en het hele onderzoek of een deel hiervan van begin tot eind meemaken. Ze verdiepen zich in een sector gerelateerd onderwerp en zullen intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek. Hierbij krijgen zij de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, zich persoonlijk te ontwikkelen en hun netwerk te vergroten.

Wij zoeken enthousiaste studenten

  • Op HBO- of WO-niveau
  • Met interesse in de agrarische of veterinaire sector
  • Met ambitie om deze sectoren te ondersteunen of verbeteren door middel van onderzoek
  • Die secuur werken en graag samenwerken
  • Die in het bezit zijn van eigen vervoer

Uw bijdrage is welkom

U kunt een student voorstellen voor een bepaalde onderzoeksrichting of een specifiek onderzoek. Wij zullen dan zoeken naar de mogelijkheden om hem of haar een passende rol bij VKON te bieden. U kunt ook zelf een onderzoek aandragen, dat u graag wilt laten uitvoeren door één of meerdere studenten.

Neem contact op
Wilt u een student voorstellen of heeft u een onderzoek dat u graag wilt laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op met onze innovatiemanagers om de mogelijkheden te verkennen.
Neem contact op