Bent u (of kent u iemand met) een goed idee op gebied van welzijn en varkenshouderij: meld het aan! Denkt u aan een toepassing op úw bedrijf? Heeft u een idee dat nog in de kinderschoenen staat? Of heeft een onderwerp dat u onder de aandacht van uw collega varkenshouders wilt brengen? Dien uw idee in en wordt verder ondersteund bij het in de praktijk brengen van uw idee. Onze ervaring uit voorgaande jaren leert dat geen idee of plan te ‘gek’ is en uiteraard blijft uw idee te allen tijden van u!

Vijf ideeën krijgen een plek op het podium van Het Beste Idee van Varkensland, op 28 mei in Akoesticum in Ede. Tussen 3 april en 28 mei 2019 helpen wij bij het aanscherpen van uw idee en bieden wij de vijf finalisten een Masterclass Innovatie op 8 mei in Hengelo (OV). Voor alle pitches geldt dat ‘Het Beste Idee’ een unieke kans biedt om uw idee onder de aandacht te brengen en het innovatieve vermogen van de sector te laten zien.

Er is nog 1 week om uw idee in te sturen via onze website! Op 3 april selecteren Linda Janssen (POV), Mart Bloemendal (Rabobank), Herbert Oldehinkel (De Erfontwikkelaar en varkenshouder) en Ruth van der Haar (Varkenshouder en Nuffield scholar 2019) welke vijf ideeën doorgaan naar de finale.

Waarom mee doen aan Het Beste Idee van Varkensland? Op Nieuwe Oogst TV vertelt de winnaar van vorig jaar hierover!