Voorstellen

Mijn naam is Wilmar van der Ploeg en ik kom uit Groningen. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Dier- en Veehouderij te Leeuwarden. Van februari t/m juni ben ik bezig met mijn minor project- en adviesbureau. Voor deze minor was ik op zoek naar een ander soort project dan ik tot nu toe heb gedaan. Tijdens het zoeken naar projecten op internet kwam ik bij VKON terecht. Nadat ik de verschillende projecten op de site had doorgenomen, ben ik erg nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf. Ik ben daarom ook erg blij dat ik mag meewerken aan het project krachtige kruiden. Ik hoop veel te leren over de verschillende kruiden en wat deze voor invloed hebben op de gezondheid van koeien.

Ook stage lopen bij VKON?

Wil jij ook net zoals Wilmar verdiepen in een sector gerelateerd onderwerp en intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek? Je krijgt bij VKON de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten.

Solliciteren
Wil je ook stage lopen of een (afstudeer)onderzoek uitvoeren bij VKON? Meld je dan nu aan!
Solliciteren