VKON biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan bestaande onderzoeken. Zodoende kunnen studenten het hele onderzoek of een deel hiervan mee maken. De aankomende maanden zal Josanne Rutte meelopen met meerdere projecten die bij VKON lopen.

Voorstellen

Mijn naam is Josanne Rutte en ik ben 4e-jaars student Dier- en Veehouderij aan Hogeschool VHL in Velp. De komende 5 maanden zal ik stage lopen bij VKON. Mijn interesse ligt voornamelijk bij de varkens, maar ik vind het ook leuk om over andere diersoorten te leren. De onderwerpen voeding, fokkerij en gezondheid en de combinatie hiervan spreken mijn het meeste aan. Ik vind het dan ook een uitdaging om gezondheid, welzijn en prestaties van de dieren te verbeteren door te sturen met deze factoren. Ik heb gekozen voor VKON omdat ik denk dat ik hier veel over deze onderwerpen kan leren. De onderzoeken hebben een realistische set-up, zijn toepasbaar in de praktijk en het dier en de boer staan centraal. Deze werkwijze spreekt mij erg aan. Tijdens deze stage zal ik meelopen met verschillende projecten van VKON. Ik heb erg heel veel zin in.

Ook stage lopen bij VKON?

Wil jij ook net zoals Josanne verdiepen in een sector gerelateerd onderwerp en intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek? Je krijgt bij VKON de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten.

Solliciteren
Wil je ook stage lopen of een (afstudeer)onderzoek uitvoeren bij VKON? Meld je dan nu aan!
Solliciteren