Mijn naam is Laura Kort, 23 jaar en ik kom uit het Groningse Stadskanaal. Van jongs af aan ben ik al gek op dieren en nadat ik eerst een totaal andere mbo-opleiding heb afgerond, ben ik aan de studie Diergezondheid en Management begonnen. Ik volg deze studie aan Aeres Hogeschool Dronten en inmiddels zit ik alweer in het vierde jaar. Hoewel mijn studie zich vooral focust op de huisdierensector, ligt mijn persoonlijke interesse meer aan de agrarische kant. Dit is dan ook de reden dat ik voor VKON heb gekozen voor mijn afstudeerstage.

Tijdens het zoeken naar een geschikt stage adres hoorde ik van een vriendin over VKON. Ik las over de projecten op de site en werd erg enthousiast. Ik ben dan ook erg blij dat ik mag meewerken aan het project Vitulo Plus. Tijdens mijn stage hoop ik veel te leren over de gezondheid van kalveren en ik hoop mijn kennis over de agrarische sector uit te breiden.