VKON biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan bestaande onderzoeken. Zodoende kunnen studenten het hele onderzoek of een deel hiervan mee maken. De aankomende maanden zal Kim Sand meelopen met meerdere projecten die bij VKON lopen.

Voorstellen

Mijn naam is Kim Sand en ik woon in Langeveen. Ik volg de opleiding diergezondheid en management aan de Aeres Hogeschool in Dronten en ben van februari tot juni bij VKON voor mijn eindstage. De eerste drie jaar van mijn studie heb ik voornamelijk veel geleerd over de gezelschapsdierensector, maar door het contact op school met medestudenten die veelal van boerenafkomst zijn, is mijn interesse voor de agrarische sector steeds groter geworden. Vandaar dat ik heb besloten om in mijn afstudeerjaar meer te leren over deze sector. Van september tot en met januari heb ik de minor dier en bedrijf gevolgd om kennis op te doen en ik hoop bij VKON veel te leren over de praktische kant van de sector. Ik ga mij bij VKON bezighouden met het project ademanalyse zeug en verder help ik ook met de andere projecten waar het kan. Ik heb erg veel zin in de stage en hoop op een goede samenwerking met collega’s en betrokken ondernemers.

Ook stage lopen bij VKON?

Wil jij ook net zoals Kim verdiepen in een sector gerelateerd onderwerp en intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek? Je krijgt bij VKON de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten.

Solliciteren
Wil je ook stage lopen of een (afstudeer)onderzoek uitvoeren bij VKON? Meld je dan nu aan!
Solliciteren