Mijn naam is Eline Hoekstra en ik ben 21 jaar. Samen met mijn ouders en mijn broer wonen wij op een melkveebedrijf in Friesland. Hierdoor ben ik al sinds jongs af aan in contact gebracht met de koeien en kalveren op het bedrijf. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de opleiding Dier- en Veehouderij op het van Hall te Leeuwarden ben gaan volgen. Inmiddels zit ik in het vierde jaar van deze opleiding en ben ik gestart met de projectstage bij VKON.

Tijdens het ori├źnteren naar een stage, was ik zoekende naar een onderzoek gericht op het dierenwelzijn. Tijdens het zoeken naar een geschikt stage adres, kwam ik via een studiegenoot in contact met VKON. Nadat ik verschillende projecten op de site had doorgenomen, ben ik erg nieuwsgierig geworden naar het bedrijf. Vanwaar ik erg blij ben dat ik mee mag werken aan het project de zeugenborstel. Ik hoop gedurende mijn projectstage veel te kunnen leren over het gedrag van zeugen en het effect van het toepassen van een zeugenborstel in de stal op het dierenwelzijn.