VKON biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan bestaande onderzoeken. Zodoende kunnen studenten het hele onderzoek of een deel hiervan mee maken. De aankomende maanden zal Elise de Jong meelopen met meerdere projecten die bij VKON lopen.

Voorstellen

Hallo allemaal! Mijn naam is Elise de Jong. Als Groningse boerendochter was ik vanaf jongs af aan al tussen de koeien te vinden en besloot al vroeg dat ik veearts wilde worden. Inmiddels ben ik vijfdejaars Diergeneeskunde student en ben ik bezig met de master ‘Gezondheidszorg van Landbouwhuisdieren en Veterinaire Volksgezondheid’ aan de Universiteit Utrecht. Begin augustus ben ik begonnen met mijn 3 maand durende onderzoeksstage bij VKON. Het lijkt mij leuk en leerzaam om buiten de faculteit onderzoek te doen. Wat mij aanspreekt aan VKON is het praktijkgerichte, innovatieve karakter.

Bij VKON zal ik mij bezig gaan houden met het combineren van gegevens van het project Lang leve de gezonde melkkoe en het project Veerkracht kalf. Ik ga onderzoeken of er relaties zijn tussen; ziekte bij de koe in het laatste stadium van de dracht en het ziek worden van het kalf. Alhoewel ik me dus voornamelijk op het melkvee zal richten, lijkt het me ook leuk om mee te kijken met de andere projecten. Ik heb veel zin om drie maanden in het oosten te vertoeven voor mijn stage bij VKON!

Ook stage lopen bij VKON?

Wil jij ook net zoals Elise verdiepen in een sector gerelateerd onderwerp en intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek? Je krijgt bij VKON de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten.

Solliciteren
Wil je ook stage lopen of een (afstudeer)onderzoek uitvoeren bij VKON? Meld je dan nu aan!
Solliciteren