VKON biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan bestaande. Zodoende kunnen studenten het hele onderzoek of een deel hiervan mee maken. De aankomende maanden zal Eline Bouwknegt meelopen met meerdere projecten die bij VKON lopen.

Voorstellen

Mijn naam is Eline Bouwknegt en ik kom uit Drenthe. Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de agrarische sector. Dit jaar ben ik aan het afstuderen voor mijn studie Dier en Veehouderij aan de Aeres Hogeschool Dronten. Bij VKON ga ik mijn afstudeerwerkstuk schrijven. Het onderzoek waar ik mij op zal gaan richten gaat over het aantonen van uiergezondheidsproblemen met behulp van thermografie. Ik vind het een interessant onderwerp en heb zin in het onderzoek! Je kunt mij in de periode van januari tot juni 2019 tegen komen bij Vkon.

Ook stage lopen bij VKON?

Wil jij ook net zoals Eline verdiepen in een sector gerelateerd onderwerp en intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek? Je krijgt bij VKON de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten.

Solliciteren
Wil je ook stage lopen of een (afstudeer)onderzoek uitvoeren bij VKON? Meld je dan nu aan!
Solliciteren