Even voorstellen!
Mijn naam is Mariël Benus en vanaf juli ben ik alweer aan de slag bij VKON. In juli 2019 heb ik mijn diploma mogen ontvangen van de bacheloropleiding Varkens- en Pluimveehouderij aan de Aeres Hogeschool Dronten. Tijdens het laatste jaar van mijn studie heb ik mij vooral gericht op Agrarische accountancy en veevoeding. Mijn afstudeeronderzoek heb ik hierbij gericht op een duurzamere, toekomstbestendigere varkenshouderij in Nederland. Waarvan ik zeker van overtuigd ben dat dit gaat lukken. De Nederlandse varkenssector is toonaangevend, maar innovatie blijft nodig. Daarom ben ik ook blij dat ik deel uit kan maken van het team van VKON waarin ik ondersteuning kan bieden aan innovatieve en creatieve projecten die er binnen varkenshouderij maar ook vooral binnen de agro- en food sector plaatsvinden.