Voorstellen

Mijn naam is Marlies Franken en vanaf november ben ik aan de slag bij VKON als trainee projectmedewerker. In oktober j.l. ben ik afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit waar ik dierwetenschappen heb gestudeerd. Ik heb me tijdens mijn studie vooral gericht op duurzame veehouderij. Mijn interesse hiervoor komt voornamelijk vanuit mijn achtergrond als boerendochter op een melkveebedrijf in de Achterhoek en ook doordat mijn vriend melkveehouder is in Daarle. Op die manier zijn de kansen en uitdagingen om te groeien naar een meer duurzame veehouderij heel praktisch en relevant geworden voor mijzelf. Ik heb veel zin om bij VKON veel te leren en bij te dragen aan innovatieve projecten die een duurzame en toekomstgerichte veehouderij stimuleren. De komende tijd ga ik me zoveel mogelijk met verschillende projecten bezighouden, zodat ik een goed beeld krijg van wat er allemaal gebeurt binnen VKON en kan uitvinden hoe ik het beste hieraan kan bijdragen.