VKON biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan bestaande onderzoeken. Zodoende kunnen studenten het hele onderzoek of een deel hiervan mee maken. De aankomende maanden zal Romee Nijhof meelopen met meerdere projecten die bij VKON lopen.

Voorstellen

Mijn naam is Romee Nijhof en ben 3e-jaars student Dier- en Veehouderij aan hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Ik ben geboren op een vleesvee boerderij en heb daar mijn interesse voor de agrarische sector gewekt. Nu ik een half jaar stage mag gaan lopen ben ik opzoek gegaan naar een innovatief bedrijf in de agrarische sector.

Mijn voorkeur gaat uit naar een bedrijf dat onderzoek doet naar diergezondheid, welzijn en ondersteuning probeert te bieden aan ondernemers uit de sector. Ik vind het onderzoek doen in producten en methodes om zo de diergezondheid en welzijn van de dieren te verbeteren zeer interessant en wil ik me daar graag verder in verdiepen. VKON is zo’n bedrijf en het leek mij de ideale omgeving om stage te lopen.

Ik ben hier in de eerste week van februari begonnen en ben de komende 6 maanden bij VKON te vinden. Tijdens mijn stage houd ik me vooral bezig met projecten in de rundveehouderij, maar zal ook meehelpen met projecten met andere dieren om daar meer over te leren.

Ook stage lopen bij VKON?

Wil jij ook net zoals Romee verdiepen in een sector gerelateerd onderwerp en intensief bezig zijn met een daarbij behorend onderzoek? Je krijgt bij VKON de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, mee te draaien in een dynamisch bedrijf, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten.

Solliciteren
Wil je ook stage lopen of een (afstudeer)onderzoek uitvoeren bij VKON? Meld je dan nu aan!
Solliciteren